+47 40 40 03 06 post@innow.no

innow as

Oppdrag

Vi utfører SKreddersydde oppdrag innenfor flere fagfelt

 

Vi tilbyr innovasjonskraft gjennom å identifisere og løse ulike utfordringer som vil gjøre det mulig å utnytte bedriftens maksimale potensiale, samt øke trivsel, produktivitet og lønnsomhet. Innow sine tjenester hjelper bedrifter med å ta vare på de ansatte, miljøet og selskapet, som videre legger til rette for en ny og mer attraktiv markedsføringsprofil.

 

Vårt team hjelper virksomheter i alle størrelser med å utforske og utnytte sitt fulle potensiale gjennom en kombinasjon av ulike metoder innen innovasjon, forretningsutvikling og teknologiforståelse. Vi definerer og skreddersyr løsninger sammen med kunden basert på deres behov og ønsker. Et sentralt punkt i våre prosesser er å forankre nødvendig kompetanse hos kunden, og på denne måten tilrettelegge for selvstendig arbeid i fremtiden.

 

^

Tjenestedesign

 

 

Hvordan gjør vi det?

Innovasjonsprosesser

Utvikling

Innsiktsarbeid

Prototyping og implementering

Engineering

Grafisk/CAD/BIM

Business Intelligence

^

Bedriftsutvikling

 

 

Hvordan gjør vi det?

Forretningsanalyser

Prosessoptimalisering

Strategiskøkonomisk rådgiving

Prosjekt– og prosjekteringsstyring

Workshops

Innow

Innows metodikk er spesielt designet og optimalisert for virksomheter som ønsker økt verdiskaping, effektivisering av prosesser, større grad av digitalisering og en bærekraftig utvikling.

Som virksomhetsinnovatorer kartlegger vi stegvis verdien til bedriften, og utvikler samt veileder bedriften mot økt produktivitet og kontinuerlig forbedring. Innows metodikk handler om innovasjon, digitalisering, kompetanseheving, verdiskaping og tett oppfølging.

Ulikt våre konkurrenter har Innow et særdeles fokus på en kombinasjon av design tenking med kunden i sentrum, stor tverrfaglighet, tett partnerskap med teknologibedrifter og et større fokus på strategisk informasjonssikkerhet. Se videoen for å forstå hva design tenking er.

Hvordan kan vi hjelpe dere?

Vi er overbevist om at de beste forbedringene gjøres når flere hoder samler seg rundt en mulighet. Innow AS vil gi et utenforstående perspektiv. Et perspektiv fylt med digital kompetanse, bærekraftig fokus og innovative ideer.

Hva tilbyr vi som andre ikke tilbyr?

 Vi har fersk kompetanse fra universitetet og ungt pågangsmot som gir oss en kreativitet som kan komme godt med når vi skal skal skape innovative muligheter i lag med dere. Vi har tett kontakt med Universitetet i Agder og spesielt miljøet rundt Industriell Økonomi og Teknologiledelse. Våre ansatte har også arbeidserfaring fra flere ulike industrier, sterk digital kompetanse og et lidenskapelig ønske om å skape bærekraftige endringer.

Innow