+47 40 40 03 06 post@innow.no

Karriere

Innow AS | Grimstad

Innow AS

Innow AS er en oppstartsbedrift med røtter fra UiA Grimstad. Vi hjelper virksomheter som ønsker økt verdiskaping, effektivisering av prosesser, større grad av digitalisering og en bærekraftig utvikling. Vi kartlegger stegvis verdien til bedriften, og utvikler samt veileder bedriften mot økt produktivitet og kontinuerlig endring. Innows metodikk handler om innovasjon, digitalisering, kompetanseheving, kontinuerlig forbedring og tett oppfølging. Innow har et særdeles fokus på en kombinasjon av design tenking med kunden i sentrum, stor tverrfaglighet, tett partnerskap med teknologibedrifter og et fokus på strategisk informasjonssikkerhet.

 

Innow AS

Vi har for tiden ingen ledige stillinger. Men vi er hele tiden på utkikk etter potensielle arbeidstakere. Send oss en åpen søknad. 

 

Fordeler med Innow

Studierelevant jobb

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis lobortis purus sed risus euismod, ac accumsan.

Sosialt

Vi er en engasjert og sammensveist gjeng som ønsker at alle skal trives med det de driver med. 

Erfaring fra oppstartsbedrift

Vi er en oppstartsbedrift fra Sørlandet med store ambisjoner om å skape verdi hos våre kunder og bidra til bærekraftige endringer. 

Få jobbe med ny teknologi

Vi har et stort fokus på strategisk bruk av digitale hjelpemidler. Vi samarbeider med teknologiske selskaper av høy kvalitet. 

Innow

Interessert?! Send oss en søknad

Vi ser etter motiverte ansatte som ønsker å engasjere seg med energi og dedikasjon. Send oss en søknad som kort beskriver din bakgrunn, erfaringer og motivasjon for å jobbe hos Innow AS.

10 + 12 =