+47 40 40 03 06 post@innow.no

Karrieredagen med innow

Onsdag 5. februar deltok vi på vår første Karrieredag noensinne, en flott milepæl å nå og en fin mulighet til å komme i kontakt med talentfulle studenter. Vi stod på stand gjennom hele dagen med Skatteetaten, KRS/BIZ (Business Region Kristiansand), SpareBank 1 SR-Bank, DNB og Deloitte som nærmeste naboer.

I tillegg til å stå på stand har Innow vært sterkt delaktig i kulissene. Innow sin leder Rayan har vært leder for Karrieredagen, mens vår COO/CFO Bjørn har vært økonomi- og bedriftsansvarlig. I tillegg har de resterende medlemmene av Innow vært med som frivillige både på selve dagen og dagen før. Som frivillige har vi hjulpet til med rigging og heroisk jobbet som parkeringsvakter ute i kulden.

De som stod på stand var Marius, Jonas og Johannes.

Jonas har dette å si om dagen: «Det er inspirerende å se så mange motiverte og nysgjerrige studenter.»

Johannes legger til: «Det er veldig gøy å se både kjente og ukjente ansikt som er interessert i å bli bedre kjent med vår bedrift». 

Marius, med sitt HR-instinkt, var særdeles opptatt av å fortelle om mulighetene for studenter som ønsker å jobbe ved siden av studiene.

«Det har vært utrolig gledelig å møte spennende studenter som har lyst til å jobbe for oss. Bare at de kommer bort til oss viser et engasjement som vi setter stor pris på».

Foruten å fortelle om Innow har vi arrangert en «konkurranse» som gikk ut på å ta bilde av standen vår og dele på Instagram.

Premien var en godt og blandet miks av energidrikk, godis og annet digg.

Vinneren ble Amanda som du kan se på bildet sammen med Jonas er strålende fornøyd.

 

 

 

 

 

Takk til alle som tok turen innom vår stand.

Vi gleder oss til å være med på flere karrieredager.