+47 40 40 03 06 post@innow.no

Innow klare for 2020

jan 2, 2020 | Nyhet

I tiåret som har passert, har virksomheter skjønt alvoret av jobben som må gjøres med digitalisering og bærekraftighet. Man må tilpasse seg klimaet som er i endring ved å minske utslippskutt, man må styrke sin IT-sikkerhet, man må være innovative og være forberedt på nye digitale arbeidsmetoder og prosesser. De som samarbeider om gode løsninger, de som innoverer og foretar bærekraftige endringer vil lykkes frem mot 2030.

Bedrifter ønsker å tiltrekke seg kloke hoder, kloke hoder ønsker å bli tilbydd mest mulig verdi i form av sosial og materiell verdi. Det kommende tiårets unge arbeidere vil verdsette gode og trygge arbeidsplasser som fokuserer på bærekraft og teknologi. Slike arbeidsplasser kan vi i Innow AS sammen med din virksomhet skape. Vi ønsker å få hver virksomhets maskineri til å gå rundt på best mulig måte slik at vi kan avverge at dere går i en digitaliseringsfelle, stagnerer deres drift eller går på en IT-sikkerhetsblemme. Virksomheter må engasjeres til å foreta bærekraftige endringer, fokusere på IT-sikkerhet, implementere skreddersydde teknologiske løsninger og innovere. Engasjeres de til dette vil de kunne øke sin verdiskapning.

Vi gleder oss til å ta fatt på 2020-tallet, et tiår som vil preges av videre digitalisering, bærekraft og klima, IT-sikkerhet og implementering av både kjente og fremdeles ukjente prosesser og teknologier. Vi skal sørge for at norske virksomheter er ledende og står sterkt nasjonalt og internasjonalt ved å gjøre virksomhetene vi samarbeider med mer enn levedyktige utover dette tiåret.